Om oss

Bekkenhjelp drives av Bamse Produkter AS, som har utviklet og solgt produkter for barnefysioterapi i mer enn 20 år. Fysioterapeut Eva S. Anderssen har en bred faglig bakgrunn innen behandling av barn, og det har alltid vært viktig for henne med god opplæring av foreldre og assistenter.

I møte med gravide og småbarnsforeldre, ble det tydelig at stadig flere kvinner sliter med bekkensmerter før, under og etter fødsel. Dette påvirker ofte både mor og barn, og kan legge en demper på gleden rundt en graviditet og fødsel. Mange kvinner ønsker en form for hjemmebehandling og egentrening for bekkenløsning og bekkenplager. I samråd med lege Sven-Harald Anderssen, ble derfor Svangerskapspakken lansert i 2021.

 

Teamet i Bamse Produkter

Svangerskapspakken tilbyr øvelser som bevisstgjør og styrker muskulatur, samt lindrer bekkensmerter. Dette kan bidra til en bedre hverdag både for mor og barn.

Siden barnets motoriske utvikling starter allerede i morsliv, er det også viktig for mor å slappe av regelmessig, slik at barnet får rom til å bevege seg. Svangerskapspakken inneholder derfor også gode avslapningsøvelser.

I dag selges Svangerskapspakken både til private, klinikker og terapeuter.

Hos Bamse Produkter AS er hverdagen både til pasient og behandler viktig. Vi tror på stadig utvikling og forbedring, og hører gjerne hvilke erfaringer du måtte ha med produktene våre. Og dersom du lurer på noe i forbindelse med produktene våre eller behandlingsmetoder, er det bare å ta kontakt med oss!

Har du spørsmål?

Handlekurv